Senior QA Software Test Automation Engineer

Als QA Software Test Automation Engineer met minimaal 5 jaar ervaring speel ook jij een cruciale rol in het verhogen van de kwaliteit van diverse producten. In onze ondersteunende en inclusieve werkomgeving helpen we je op weg om continu je kennis uit te breiden, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Klaar voor een uitdagende carrière met werkzekerheid, waarin je impact kunt maken?

Ontdek de vacature

Senior QA Software Test Analyst

Als QA Software Test Analyst met minimaal 5 jaar ervaring speel ook jij een cruciale rol in het verhogen van de kwaliteit van diverse producten. In onze ondersteunende en inclusieve werkomgeving helpen we je op weg om continu je kennis uit te breiden, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Klaar voor een uitdagende carrière met werkzekerheid, waarin je impact kunt maken?

Ontdek de vacature

Resillion is een wereldwijd bedrijf met end-to-end mogelijkheden: ongeacht je branche, je geografische locatie of de fase van uw digitale reis. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië staat Resillion aan uw zijde. Wij helpen jou en je organisatie bij het realiseren van jouw ambities op het gebied van cyberbeveiliging, het testen van digitale mediacontent en quality assurance.

Binnen de technologie-industrie moet u erop kunnen vertrouwen dat wat u op de markt brengt ook echt werkt in de "connected world". Ervoor zorgen dat dit werkt of, zoals wij het graag zeggen, "getting you the green to go", is de belofte die Resillion aan jou doet.

Of het nu gaat om testen, certificering, (software)ontwikkeling, cyberbeveiliging of gegevensbescherming, de experts van Resillion doen wat nodig is. Wij werken zo lang en hard als nodig is om jouw product op de markt te brengen.

Resillion wordt ondersteund door Stirling Square, een bedrijf met ervaring in het stimuleren van bedrijven, het bevorderen van een cultuur van voortdurende verbetering en het leveren van outperformance. Stirling Square heeft zijn hoofdkantoor in Londen, maar is ook wereldwijd actief.

Neem vandaag nog contact met ons op
  Our Accreditations and Certifications

  Crest Accreditation Resillion
  Check Penetration Testing
  RvA L690 Accreditation
  ISO 27001
  ISO 9001 Resillion
  CCV Cyber Pentest
  Cyber Essentials
  CE+assessor

  Contact Us